Opel astra auto delovi i modeli

U saradnji sa sajtom za otkup auta za delove raspitivali smo se kakvo je interesovanje za auto delove za opel astru kod nas u Srbiji i uopšte u regionu. Naravno od stručnjaka koji radi otkup automobila već više od 20 godina dobili smo informacije koje počinu sa istorijom proizvodnje opel astre.

Modeli Opel Astre

opel astraOpel Astra mali porodični automobil zamenio je jedan od najpopularnijih modela koji je imao odličnu prodaju koji se i dan danas vozi, i može se naći dobrih primeraka očuvanih automobila je opel kadet. Opel astra je svoje prve kupce dobio 1991, godine i bio je zamena već pomenutog opel kadeta.  Od tada više nešto 20 godina proizvodio se u četiri generacije unapređenih modela i to:

  • Najduže se proizvodio prvi model automobila od 1991. do 1998. godine pod nazivom  Astra F
  • Unapređena verzija predhodnog modela je i najpopularniji auto na našem tržištu za koga i imamo sve polovne auto delove je Astra G koja se proizvodila  od 1998. do 2004. godine.
  • Astra H je model koji se proizvodi od 2004. do 2009. godine.
  • Trenutno aktuelan model koji se proizvodi od 2009. godine je Astra J

Za sve modele opelovih automobila, što važi za kod nas u Srbiji veoma popularnu Astru G je poznato da se retko kvare i da se vrlo lako održavaju, da auto delovi nisu skupi, da se lako nalaze. Veliki problem može predstavljati plivajući zamajac koji nakon određene kilometraže otkaže, a baš auti sa velikim brojem kilometra i stižu na naše tržište.

U svakom slučaju ako su vam potrebni auto delovi za Opel, obratite se nama, ili ako imate opelov automobil za prodaju javite se za otkup automobila beograd.