Opel vectra C – polovni auto delovi

Prvi model opel Vectre je bio toliko osporovan, a već smo i pisali o opel vectri B , ali je Opel ipak odlučio da zadrži ime modela i 2002. godine izbaci novu generaciju Opel Vectra C. Već na prvi pogle jasno je da je ovaj auto većih dimezija, bolji je za vožnju, ima veliki izbor modela motora, a savremeni trendovi su već tada zahtevali i da mora da ima i širok izbor dodatne opreme, kao i različitih verzija karoserije.

Opel vectra C modeli motora

opel vectra c motorNovi model Vektre pod nazivom c predstavljen je 2002. godine i to sa benzinskim motorima 1.8 (122KS), 2.2 (147KS), 3.2 V6 sa 211KS , kao i dizele 2.0 (100KS) i 2.2 DTi sa 125 KS. Postojale su verzije sa troja ili petora vrata, a bogatstvo dodatne opreme podeljeno je u nekoliko kategorija po imenima Club, LS, SXi, SRi, Elegance, Elite i GSi.

Opel u 2003. godine izbacuje na tržište i karavan verziju, a prvi put je lansiran i turbo motor 2.0 175 KS.

U 2004. godini iz Opela je stigao potpuno novi 1.9 i 3.0 V6 CDTI dizel motori.

Opel vectra C osnovne karakteristike

Opel vectra C je na tržištu Zapadne Evrope bio popularan kao auto za firme. što automatski znači da je veliki broj baš takvih automobila i završio u Srbiji. Svi opeleovi modeli su sinonim za pozdanost, akoću i jeftino održavanje pa i model sa najosnovnijom opremom predstavlja odličan porodični automobil za malo uloženog novca. Naravno ako naletite na polovan auto sa bogatijim paketom opreme kao SRi i Elite nemojte ga preskočiti.

Najtraženije su limuzine, dok su i karavani sve više traže jer su jeftiniji od limuzina.

Kod Vectre treba obratiti pažnju

– Problemi sa motorom – najveće pritužbe bile su na centralni kompjuter, često je dolazilo og pogrešnih očitavanja temperatura motora.

– Bilo je problema u radu sa prednjim farovima

– Za razliku od prethodnog modela opel vectre b koja je imala dosta problema sa elektrikom nova Vectra je mnogo bolja, jedino je bilo sporadičnih problema sa alarmom.

– Problemi sa oslanjanjem i bukom na zadnjoj osovini, većina ovakvih problema rešena je još na zapadu u garntnom roku.

Sa opel vectrom C uživaćete u vožnji, upravljanje sigurno i predviđeno, tu su vazdušni jastuci i standardan ESP. Benzinci su možda bolji izbor, jer su dizel motori možda previše bučni. Za sve vektre je jedno sigurno navozaćete ih se jer svi modeli progutaju silne kilometre dok se ne pojave ozbiljniji problemi.

opel-vectra-cNije da je hvalimo, zato što prodajemo auto delove za opel vectru C, ali je sigurno pouzdan, komforan, sa dobrom pratećom opremom, porodični ili poslovni auto. Novom autu pada brzo cena, tako da je bolje kupiti polovan auto, a ako možete birajte opremljenije modele sa Elite ili SRi specifikacijom, i izbegavajte motore sa većom kubikažom, znate da vam je tako skuplja registracija i potrošnja goriva, a ne dobijate ništa specijalno.

Preporuka: kupite Vektru

Pouzdanost, stil, luksuz = Opel vectra C, veliki napredak u odnosu na prethodne modele, vrhunska prateća oprema, kvalitet izrade. Pri kupovini polovnog auta bitna stavka je i pad cene, a kod ove vectre cena neće sigurno brzo pasti. Zato preporučujemo kupovinu ovog auta.